Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IoT Tech Expo ще представи иновации в редица индустрии

23.01.2017   |   Предстоящо
 
На 23 и 24 януари 2017 г. в Лондон, Великобритания, ще се проведе технологичното изложение Internet of Things (IoT) Tech Expo. Събитието ще обедини ключови индустрии от цяла Европа, включително производство, транспорт, здравеопазване, логистика, управление, енергетика, застраховане, автомобилостроене и др.
 
Конференцията ще представи най-новите иновации в IoT технологиите на над 100 изложители, а над 200 говорители ще споделят експертния си опит. Организаторите на IoT Tech Expo очакват в събитието да се включат редица разработчици и производители от IT сектора, OEM производители, представители на правителства и местни власти, доставчици на технологии, инвеститори и др.
 
Тазгодишното издание ще подчертае най-иновативните разработки в технологиите, свързани с IoT. Някои от акцентите ще са: интелигентни градове, свързано всекидневие, свързано производство, носима електроника, сигурност на данни и др.
     
Източник: IoT Tech Expo

Ключови думи: IoT Tech Expo   Internet of things   интернет на нещата  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Предстоящо

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...