Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Hannover Messe 2017 ще акцентира върху ползите от Industry 4.0

"Интегрирана индустрия – създаване на стойност" ще е официалната тема на предстоящия Хановерски панаир, който ще се проведе между 24 и 28 април 2017 г. По време на събитието редица поддоставчици ще демонстрират начините, по които цифровизацията им помага да предлагат иновативни и персонализирани решения на клиентите си по-бързо от всякога.
 
В рамките на Hannover Messe 2017 ще бъдат разгледани концепции като т.нар. дигитални двойници на материални активи, прогнозна поддръжка, цифрова енергия, свързаните в мрежа и колаборативни роботи (cobots) и др. За пореден път събитието ще осигури и платформа за създаване на бизнес партньорства и представяне както на нови, така и на утвърдени бизнес модели в рамките на Industry 4.0, заявиха организаторите от Deutsche Messe.
 
"Производителите и енергийните компании трябва напълно да разберат преките и дългосрочни ползи от цифровизацията. Те трябва да приемат, че тя създава добавена стойност за индустрията не само като осигурява нови и по-добри машини. Възможността за актуализиране или напълно променяне на бизнес моделите и подобряването на трудовия живот на всеки отделен служител също е от значение", поясни д-р Йохен Кьоклер, член на управителния съвет на Deutsche Messe.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир   Industry 4.0    

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...