Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Hannover Messe 2017 ще акцентира върху ползите от Industry 4.0

24.04.2017   |   Предстоящо
 
"Интегрирана индустрия – създаване на стойност" ще е официалната тема на предстоящия Хановерски панаир, който ще се проведе между 24 и 28 април 2017 г. По време на събитието редица поддоставчици ще демонстрират начините, по които цифровизацията им помага да предлагат иновативни и персонализирани решения на клиентите си по-бързо от всякога.
 
В рамките на Hannover Messe 2017 ще бъдат разгледани концепции като т.нар. дигитални двойници на материални активи, прогнозна поддръжка, цифрова енергия, свързаните в мрежа и колаборативни роботи (cobots) и др. За пореден път събитието ще осигури и платформа за създаване на бизнес партньорства и представяне както на нови, така и на утвърдени бизнес модели в рамките на Industry 4.0, заявиха организаторите от Deutsche Messe.
 
"Производителите и енергийните компании трябва напълно да разберат преките и дългосрочни ползи от цифровизацията. Те трябва да приемат, че тя създава добавена стойност за индустрията не само като осигурява нови и по-добри машини. Възможността за актуализиране или напълно променяне на бизнес моделите и подобряването на трудовия живот на всеки отделен служител също е от значение", поясни д-р Йохен Кьоклер, член на управителния съвет на Deutsche Messe.
     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Hannover Messe   Хановерски панаир   Industry 4.0    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...