Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex представи нова версия на конфигурационния софтуер за четците DataMan

20.09.2016   |   Технологии
 

Cognex обяви нова версия на безплатния конфигурационен софтуер за четците DataMan. От компанията съобщават, че новата версия 5.6.3 предлага емулатор на виртуално устройство за анализ на изображения без включено реално устройство, като софтуерът разширява възможностите на всички актуални модели DataMan (от сериите DM50, DM60, DM150, DM260, DM300, DM360 и DM503).

"Новостите за инструмента за настройка включват възможности за масово архивиране и възстановяване, масова актуализация на фърмуера, сравнение на конфигурации, стопиране и филтиране на история на резултатите, поддръжка на виртуални устройства, извеждане на архивирана помощна информация от Cognex, както и асистент за символи", информират от Cognex.

Според специалистите от компанията при фърмуера е подобрена стабилността на комуникацията "водач/подчинен" (master/slave) за отстраняване на блокиране и дегрупиране, както и управлението на случаите, когато системата се задейства по-бързо от скоростта на кадрите (trigger overrun).

"Новата версия предлага по-голяма стабилност на буферирането на изображения, възможност за условнo спиране на нежелан пренос на изображения чрез FTP, DataMan 150 и DataMan 260 ImageMax поддръжка за устройства, захранвани чрез PoE или USB, повишен обсег на "liquid" обектива на DataMan 150 и Dataman 260, и поддръжка на по-широк кръг от SD карти, което обаче важи само за четците серия DataMan 360 с фърмуер DataMan v5.6.3_SR1", допълват от Cognex.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Cognex   DataMan   баркод четци  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...