Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation има нов главен изпълнителен директор

01.09.2016   |   Кариери
 
Блейк Морет официално бе назначен за президент и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation на 1 юли т.г., съобщиха от компанията. На предишната си позиция Морет изпълнява длъжността старши вицепрезидент на бизнес сегмента "Control Products and Solutions" в продължение на пет години.
 
Блейк Морет има 31 години стаж в Rockwell Automatiom, включително на лидерски позиции в области маркетинг, решения, услуги и продуктови групи. Той започва кариерата си през 1985 г. като стажант продажби, а впоследствие заема редица ръководни позиции в компанията и изпълнява международни ангажименти в Европа и Канада.
 
"Блейк се е доказал като изключителен лидер със задълбочени познания за ценностите, културата, хората, технологията и клиентите на Rockwell Automation. Той е отдаден на нашата концепция за "Свързано предприятие" и ръководи работата в тази насока с помощта на иновации и познания за бизнес нуждите на нашите клиенти", обясняват от Rockwell Automation.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Блейк Морет   Свързано предприятие  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Кариери

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...