Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation разширява програмата си за интегратори на системи за безопасност

16.08.2016   |   Бизнес
 
Rockwell Automation продължава да разраства програмата си за насърчаване на контактите между производители на машинно оборудване и доказани интегратори на системи за безопасност, съобщиха от компанията. От началото на годината към комуникационната програма Machinery Safety System Integrator са се присъединили три нови компании, с които общият брой на членовете става 26.
 
"Създадохме тази програма през 2014 г., за да свържем производителите с интегратори на системи за безопасност, на които могат да се доверят. Така ние се уверяваме, че интеграторите напълно разбират настоящите стандарти за безопасност и знаят как да прилагат различни технологии за безопасност по начин, който подобрява производителността", заяви Марк Ейцман, мениджър на пазарното развитие в областта на безопасността в Rockwell Automation.
 
За да участват в инициативата, кандидатите трябва да са партньори на Rockwell Automation в програмите Solution Partners и Recognized System Integrator, както и да имат от три до пет години опит в интегрирането на системи за машинна безопасност. Компаниите трябва да преминат през процес на интензивно обучение и оценка или да притежават сертификация от организации като TUV или exida.
 
Ако отговарят на тези първоначални изисквания, кандидатите преминават през цялостни модули за обучение по теми като световни стандарти за безопасност, практики за оценка на риска и др. Накрая всеки кандидат трябва да представи проект по машинна безопасност, който да е в съответствие с международните стандарти.
 
Трите нови членове на програмата са компаниите Automation Electronics Group and Systems, RT Engineering и SINCI.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Automation Electronics Group and Systems   RT Engineering   SINCI   машинно оборудване  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...