Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обяви конкурс "Най-добра машина на бъдещето"

02.08.2016   |   Бизнес
 
Rockwell Automation обяви членовете на комисията, която ще определи победителя в категория "Най-добра машина на бъдещето" по време на изложението за опаковъчната промишленост interpack 2017. Връчваната от компанията награда отличава инженерните нововъведения при машини, които използват продукти или решения на Rockwell Automation.
 
Журито, което ще оценява участниците в конкурса, включва четири международни крайни потребителя и две големи търговски сдружения: фармацевтичната компания за потребителски стоки Johnson & Johnson, международната компания за почистващи препарати и козметика Procter & Gamble, американския производител на хартиени потребителски стоки Kimbery Clark, както и международния производител на храна и напитки Nestle. Двете сдружения са италианската асоциация на производители на опаковъчни машини UCIMA и френската асоциация на производители на оборудване за хранително-вкусовата промишленост GEPPIA.
 
Участието в конкурса ще предостави на кандидатите възможност да обсъдят своите технологии, иновативен подход и бъдеща посока с някои от най-влиятелните фигури в бранша. Победителят ще бъде обявен на 4 май 2017 г. по време на публична церемония при щанда на Rockwell Automation на interpack 2017. Наградите ще са осигурени от Rockwell Automation – самолетен билет и настаняване в хотел за присъствие на изложението Automation Fair, което ще се проведе на 15 и 16 ноември 2017 г. в Хюстън, САЩ.
 
Номинациите за наградата "Най-добра машина на бъдещето" са отворени до 31 октомври т.г., а финалистите в категорията ще бъдат подбрани до края на декември т.г.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   interpack   Automation Fair  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...