Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Роботизираните системи ще са акцент на Motek 2016 - 19.07.2016

19.07.2016   |   Начало»Събитията
 
Над 150 специализирани производители на машини и роботи, както и редица интегратори на роботизирани системи, ще се включат в 35-ото издание на изложението Motek, което ще се проведе от 10 до 13 октовмри т.г. в Щутгард.
 
Сред фирмите, които ще вземат участие тази година, са Robert Bosch, Denso Robotics Europe, Gudel, HIWIN, IAI Industrieroboter, KUKA, Yamaha Robotics, Yaskawa Europe и др. Освен техните продукти ще бъдат представени и решения на други производители на роботи, намерили приложение в цялостни системи за автоматизация.
 
"Международното изложение за автоматизация в производството Motek ще обърне повече внимание на съвременната роботика, която все повече навлиза в нови приложения, сектори и процеси отвъд автомобилостроенето и технологиите за заваряване и боядисване", поясняват организаторите от Schall.
 
Институтът Фраунхофер за производствена техника и автоматизация (IPA) ще разполага с две презентационни сцени по време на събитието, като на едната от тях ще бъде представен проектът "Ефективна и интелигентна автоматизация на монтажа" (Lean Intelligent Assembly Automation project - LIAA). Съответните производители и дистрибутори на захващащи системи и роботизирани периферни устройства ще бъдат разположени в непосредствена близост до специализираните производители на машини и роботи и интеграторите на роботизирани системи.
     
Източник: Schall

Ключови думи: Schall   Motek   роботизирани системи   Robert Bosch   Denso Robotics Europe   Gudel   HIWIN   IAI Industrieroboter   KUKA   Yamaha Robotics   Yaskawa  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...