Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IIC одобри платформа за тестване на промишлена автоматизация

12.07.2016   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Консорциумът Industrial Internet (IIC) официално одобри проекта за платформа за тестване на промишлена автоматизация, разработен съвместно от Mitsubishi Electric, Hitachi и Intel Corporation. T.нар. "платформа като услуга" (platform as a service) за тестване на промишлена автоматизация се очаква да улесни въвеждането на IoT системи, свързващи производствени площи и офиси. Това ще допринесе за подобряването на глобализацията на веригите за доставки, качеството на производството, както времето за доставка и отговор на неочаквани промени в пазара.
 
IIC е отворен за членство международен консорциум с нестопанска цел, който е съсредоточен върху установяването на архитектурни рамки и цялостни насоки за индустриален интернет.
 
С новата платформа за тестване Mitsubishi Electric, Hitachi и Intel ще изградят отворена платформа, която безпроблемно съчетава автоматизацията в производството с информационните системи. Срокът за цялостното разработване на проекта е юни 2017 г. Mitsubishi Electric ще разработва съвместимостта с крайни устройства като програмируеми контролери и задвижвания, за да постигне IoT концепцията си "e-F@ctory". Hitachi и Intel пък ще отговарят за ИТ продуктите като IoT гейтуеи и облачни системи.
     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   Hitachi   Intel   IIC   e-F@ctory   платформа за тестване  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Проекти

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...