Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IIC одобри платформа за тестване на промишлена автоматизация - 12.07.2016

12.07.2016   |   Начало»Проекти
 
Консорциумът Industrial Internet (IIC) официално одобри проекта за платформа за тестване на промишлена автоматизация, разработен съвместно от Mitsubishi Electric, Hitachi и Intel Corporation. T.нар. "платформа като услуга" (platform as a service) за тестване на промишлена автоматизация се очаква да улесни въвеждането на IoT системи, свързващи производствени площи и офиси. Това ще допринесе за подобряването на глобализацията на веригите за доставки, качеството на производството, както времето за доставка и отговор на неочаквани промени в пазара.
 
IIC е отворен за членство международен консорциум с нестопанска цел, който е съсредоточен върху установяването на архитектурни рамки и цялостни насоки за индустриален интернет.
 
С новата платформа за тестване Mitsubishi Electric, Hitachi и Intel ще изградят отворена платформа, която безпроблемно съчетава автоматизацията в производството с информационните системи. Срокът за цялостното разработване на проекта е юни 2017 г. Mitsubishi Electric ще разработва съвместимостта с крайни устройства като програмируеми контролери и задвижвания, за да постигне IoT концепцията си "e-F@ctory". Hitachi и Intel пък ще отговарят за ИТ продуктите като IoT гейтуеи и облачни системи.
     
Източник: Mitsubishi Electric

Ключови думи: Mitsubishi Electric   Hitachi   Intel   IIC   e-F@ctory   платформа за тестване  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Проекти
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...