Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон провежда семинар за новостите от Cognex и Mitsubishi Electric

17.06.2016   |   Предстоящо
 
Фирма Ехнатон, партньор на Cognex и Mitsubishi Electric за България, организира семинар, на който ще представи новите продукти на двата водещи производителя. Събитието ще се проведе на 17 юни в хотел "Рига" Русе. Лектори ще бъдат Илиана Айвазова, ръководител направление, и Мирослав Маринов, инженер търговец.
 
Гостите ще се запознаят с новостите от Cognex в областта на машинното зрение и идентификацията: новата продуктова гама нисък клас сензори за визуална инспекция In-Sight 2000, баркод четците DataMan 150/260/360 и патентованата технология за 2D кодове PowerGrid.
 
Новите продукти в областта на индустриалната автоматизация от Mitsubishi Electric, които ще бъдат представени по време на семинара, са компактният контролер iQ-F (FX5U), както и честотните инвертори FR-A800 и FR-F800.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Cognex   In-Sight 2000   Mitsubishi Electric   DataMan 150/260/360   iQ-F   машинно зрение   визуална инспекция   честотни инвертори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...