Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Weidmueller и ADS-TEC ще си сътрудничат в областта на решенията за отдалечена поддръжка

07.06.2016   |   Бизнес
 
Weidmueller и ADS-TEC сключиха споразумение за сътрудничество в областта на решенията за отдалечена поддръжка и облачните технологии. Двете компании ще разработват съвместно продукти, които ще предлагат на своите клиенти в индустриалната автоматизация.
 
Новите решения ще бъдат базирани на облачната платформа Big-Linx на ADS-TEC, която е вече утвърдена на пазара. Weidmueller използва платформата като базова технология в новото си решение за отдалечена поддръжка u-link. Освен с достъпен интерфейс тя се отличава с изключително високо ниво на сигурност. 
 
Като първи резултат от новото сътрудничество Weidmueller представи нова версия на u-link с допълнителни функции като йерархичен достъпа, разширени известия и др. 
 
"Дистанционната поддръжка с високо ниво на сигурност е ключова технология за по-нататъшното развитие на Industry 4.0. Нашите две компании имат подходящия опит, чрез който да ускорим това развитие допълнително", обясни д-р Петер Кьолер, главен изпълнителен директор на Weidmueller.
     
Източник: Вайд-Бул

Ключови думи: Вайд-Бул   Weid-Bul   Weidmueller   u-link  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...