Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB ще акцентира върху IoT технологиите на Hannover Messe

ABB ще представи разнообразни цифрови решения на изложението Hannover Messe от 25 до 29 април 2016, като акцентира върху Интернет на нещата, услугите и хората (Internet of Things, Services and People – IoTSP) в унисон с темата на събитието "Интегрирана индустрия – открийте решенията".
 
IoTSP концепцията на ABB обхваща иновативни услуги и решения, насочени към всички промишлени сектори, за подобряване на производителността, ефективността и разработването на нови бизнес модели. На своя щанд (A35, зала 11) от 1700 кв. м в Hannover Messe компанията ще представи практични, ориентирани към клиента решения, които демонстрират нагледно предимствата на IoTSP. 
 
ABB ще представи за първи път някои от своите най-нови технологични разработки, включително иновативен "умен" сензор, предназначен за дистанционно наблюдение на състоянието на електрически двигатели. Сензорът измерва различни данни за статуса на двигателя като температура, вибрация или магнитни полета и я изпраща към сървър. Непрекъснато измерваните параметри осигуряват база за усъвършенствани анализи на статуса на двигателите. Решението позволява на клиентите да подобряват производителността си и времето на непрекъсната експлоатация, както и да предотвратяват прекъсване на производството чрез прогнозна поддържка.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   IoT   IoTSP   Интернет на нещата   Internet of Things  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...