Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB ще акцентира върху IoT технологиите на Hannover Messe

14.04.2016   |   Технологии
 
ABB ще представи разнообразни цифрови решения на изложението Hannover Messe от 25 до 29 април 2016, като акцентира върху Интернет на нещата, услугите и хората (Internet of Things, Services and People – IoTSP) в унисон с темата на събитието "Интегрирана индустрия – открийте решенията".
 
IoTSP концепцията на ABB обхваща иновативни услуги и решения, насочени към всички промишлени сектори, за подобряване на производителността, ефективността и разработването на нови бизнес модели. На своя щанд (A35, зала 11) от 1700 кв. м в Hannover Messe компанията ще представи практични, ориентирани към клиента решения, които демонстрират нагледно предимствата на IoTSP. 
 
ABB ще представи за първи път някои от своите най-нови технологични разработки, включително иновативен "умен" сензор, предназначен за дистанционно наблюдение на състоянието на електрически двигатели. Сензорът измерва различни данни за статуса на двигателя като температура, вибрация или магнитни полета и я изпраща към сървър. Непрекъснато измерваните параметри осигуряват база за усъвършенствани анализи на статуса на двигателите. Решението позволява на клиентите да подобряват производителността си и времето на непрекъсната експлоатация, както и да предотвратяват прекъсване на производството чрез прогнозна поддържка.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   IoT   IoTSP   Интернет на нещата   Internet of Things  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...