Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB ще акцентира върху IoT технологиите на Hannover Messe

14.04.2016   |   Технологии
 
ABB ще представи разнообразни цифрови решения на изложението Hannover Messe от 25 до 29 април 2016, като акцентира върху Интернет на нещата, услугите и хората (Internet of Things, Services and People – IoTSP) в унисон с темата на събитието "Интегрирана индустрия – открийте решенията".
 
IoTSP концепцията на ABB обхваща иновативни услуги и решения, насочени към всички промишлени сектори, за подобряване на производителността, ефективността и разработването на нови бизнес модели. На своя щанд (A35, зала 11) от 1700 кв. м в Hannover Messe компанията ще представи практични, ориентирани към клиента решения, които демонстрират нагледно предимствата на IoTSP. 
 
ABB ще представи за първи път някои от своите най-нови технологични разработки, включително иновативен "умен" сензор, предназначен за дистанционно наблюдение на състоянието на електрически двигатели. Сензорът измерва различни данни за статуса на двигателя като температура, вибрация или магнитни полета и я изпраща към сървър. Непрекъснато измерваните параметри осигуряват база за усъвършенствани анализи на статуса на двигателите. Решението позволява на клиентите да подобряват производителността си и времето на непрекъсната експлоатация, както и да предотвратяват прекъсване на производството чрез прогнозна поддържка.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   IoT   IoTSP   Интернет на нещата   Internet of Things  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...