Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Wago представи нови клеми за сензори и изпълнителни елементи

22.03.2016   |   Технологии
 
Wago представи новите клеми за сензори и изпълнителни елементи TOPJOB S с push-in технологията Cage Clamp.  
 
Новите клеми са разделени на нива за потенциали и едно сигнално ниво. Нивата за потенциали се използват за захранване и при необходимост за заземяване или екраниране на сензори; сигналното ниво препредава комутационните сигнали от сензорите към изпълнителните елементи. 
 
Характерна особеност на клемите TOPJOB S са двойните токопроводящи шини в нивата за потенциали, които позволяват разширяване с помощта на стандартно замостване на плюсовия или минусовия потенциал. 
 
Маркираните в различни цветове отвори за поставяне на проводниците улесняват разпределението на съответните места върху клемореда. Светодиодният индикатор, замостването и маркировката са видими винаги, включително в окабелено състояние.
 
Клемите са подходящи както за приложение в малки клемни кутии в децентрализираната периферия на съоръжението, така и за централно вграждане в разпределителния шкаф.
 
     
Източник: Wago

Ключови думи: Wago   Ваго   TOPJOB   Cage Clamp   клеми  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...