Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

За осма поредна година Rockwell Automation бе обявена за най-етична компания от Ethisphere

12.03.2016   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Ethisphere Institute обяви Rockwell Automation за една от най-етична компания в света за 2016 г. Това е осмата поредна година, през която Ethisphere Institute, водещ в света институт за етични бизнес практики, включи Rockwell Automation в своя престижен списък на компании, които съчетават принципите с действията, работят неуморно, за да превърнат доверието в част от корпоративната култура и, правейки това, оформят бъдещите индустриални стандарти, като въвеждат най-добрите бъдещи практики днес.
 
„Компаниите разчитат на Ethisphere, за да могат непрекъснато да повишават и измерват стандартите на корпоративно поведение. Тези от тях като Rockwell Automation, които демонстрират водеща позиция в области като обществено съзнание, интегритет и прозрачност, създават по-добър продукт за своите инвеститори, общности, клиенти, служители и работници. По този начин те утвърждават устойчиво предимство на своя бизнес“, обясни главният изпълнителен директор на Ethisphere Тимъти Ърблич.
 
„Етиката и прозрачността в почтеността, които са дълбоко вкоренени в нашата култура, са с все по-нарастваща важност за нашите сегашни и потенциални служители и работници. Наемните служители и работници не спират да търсят компании, които ценят етичните отношения в колектива и ежедневно правят правилно нещата, по точния начин. Ние се отличаваме с нашата етична култура. Това е наше конкурентно предимство, което превръща Rockwell Automation в идеалното място, където може да се работи най-добре“, каза Кийт Носбуш, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
 
През тази година се навършва десетата годишнина от основаването на Ethisphere и на отличието „Най-етични компании в света“ (World’s Most Ethical Companies). 
 
Rockwell Automation публикува и своя „Доклад за корпоративна отговорност за 2015 г.“ (2015 Corporate Responsibility Report). Той е достъпен онлайн и като печатно копие. В него, освен подробно изложение на подхода на компанията към етичните бизнес практики, е представена актуална информация относно политиката на компанията за опазване на околната среда, безопасността и културата на труда на нейните служители, както и за различни инициативи за връзки с обществеността.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Кийт Носбуш   Ethisphere   устойчиво развитие   корпоративна социална отговорност  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Бизнес
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...