Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens ще представи разнообразни решения за индустрията на Hannover Messe 2016

01.03.2016   |   Технологии
 
Под мотото "Ingenuity for life – Driving the Digital Enterprise" Siemens ще представи обширно портфолио за индустриални потребители.
 
На щанда на компанията с площ от 3500 кв. м. на Хановерския панаир от 25 до 29 април т. г. посетителите ще имат възможност да видят най-новите продукти и проектни решения за електрификация, автоматизация и дигитализация. На специално представяне в рамките на панаира в Хановер Siemens ще покаже редица иновации в сферата на електроразпределението, автоматизацията и технологиите за задвижване, а също така и индустриален софтуер.
 
С  конкретни примери от практиката компанията ще демонстрира на представителите на индустрията как могат да спечелят от сливането на реалния с виртуалния свят. Основни акценти на тазгодишния щанд ще бъдат поредица от "тематични кубове". В тях посетителите ще могат да се запознаят отблизо с продуктите и решенията чрез графични илюстрации по избрани теми.
 
В тематичния куб "Енергия за индустрията" ("Energy for Industry") посетителите на панаира ще видят как промишлените предприятия от чисти потребители могат да станат производители на енергия и да печелят от това.
 
Тематичният куб "Адитивно производство" ("Additive Manufacturing") ще демонстрира как то може да стане практически осъществимо в условията на реалното производство благодарение на пълен набор от интегрални софтуерни инструменти. В куба "Автомобилостроене" ("Automotive") ще се покаже  как с помощта на дигитализацията прозводителите в този бранш могат да си осигурят конкурентни предимства за целия жизнен цикъл на продукта.
 
Във "Fiber Industry" ще бъде демонстрирано как потребителите от процесните индустрии могат да увеличат скоростта, да подобрят гъвкавостта и ефективността си чрез автоматизация на технологичните процеси, комплексни инженерни решения, цифрови симулации и оптимално проектиране на завода като цяло.
 
Освен с основния си щанд в зала 9 Siemens ще бъде представена и в специализираното изложение за енергийни системи и мобилност "Енергия" ("Energy") в зала 27. Там компанията ще покаже своите технически решения за децентрализирано енергоснабдяване и за интегрирано управление на енергийния баланс.
     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Сименс   Hannover Messe   Хановерски панаир  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...