Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софтуерът KPIWorX на Iconics спечели наградата "2016 Engineers' Choice Award"

26.02.2016   |   Технологии
 
Софтуерът KPIWorX на Iconics спечели наградата "2016 Engineers' Choice Award" на сп. Control Engineering в САЩ, съобщиха от фирма Атикс, представител на Iconics у нас.
 
В тазгодишното 29-то издание на конкурса бяха номинирани продукти в 27 категории в 3 големи области: Управление и контрол, Измервателна апаратура, Продукти за автоматизация. 
 
В 2016 Engineers' Choice Award участваха повече от 100 продукта на 60 компании. Специалисти в областта на автоматизацията, както и потребители, които практически използват продуктите в своето професионално ежедневие, гласуваха за най-добрия продукт по отношение на технологичен напредък, принос за индустрията и влияние върху пазара. В резултатът от гласуването 27 продукта бяха обявени за най-добри в своята категория, а други 27 бяха удостоени с почетно отличие.  
 
Софуерът KPIWorX на американската компания Iconics спечели наградата в категорията Software — Mobile Apps for Controls, Automation, Instrumentation (Софтуер - мобилни приложения за управление, автоматизация, измервателна апаратура).
 
Посредством KPIWorX потребителите могат бързо да създават, редактират и обработват екрани само чрез  влачене и пускане на източници на данни върху графични обекти. В него е включена богата библиотека от трендове, аларми, габарити, стойности и много други. Новото KPIWorX приложение вече е достъпно от Windows Store, Apple Store или Google Play Store. 
 
AssetWorX, другият продукт на Iconics, който бе включен в категорията Software — Control Design (Софтуер - проектиране на управлението), завърши конкурса с почетно отличие. 
 
AssetWorX дава възможност да се организират всички данни от предприятията и оборудването, които могат да помогнат за по-лесното изграждане на дадена система: помпи, нагреватели, газови находища, турбини, сгради, различни агрегати, производствени системи, заводи. В допълнение, на разположение е все по-голям списък от инструменти, които могат да бъдат вградени в един обект, като например Energy AnalytiX и FDDWorXFault Detection and Diagnostics.
 
"Признанието, което получиха продуктите на Iconics, в допълнение към миналогодишната победа за MobileHMI, илюстрира ангажираността на американската компания към осигуряване на най-модерните софтуерни решения за  реални нужди на потребителите", коментираха от фирма Атикс.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   Iconics   KPIWorX   AssetWorX   индустриален софтуер   софтуер за управление  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...