Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Michelin сключи споразумение за привилегировано партньорство с Rockwell Automation

23.02.2016   |   Бизнес
 
Групата Michelin сключи четиригодишен договор с Rockwell Automation, с който определи компанията за индустриална автоматизация и информационни технологии за привилегирован партньор на всички свои заводи по целия свят.
 
Споразумението обхваща цялата номенклатура на Rockwell Automation в областта на индустриалната автоматизация, захранванията, средствата за управление, промишления софтуер и услугите. Michelin ще използва този широк спектър от технически решения за постепенното подобряване на ефективността на своите производствени мощности и за разработката на машини от ново поколение.
 
“Иновациите в мобилността са в основата на растежа и благосъстоянието в градска среда и върховите технологии на Rockwell Automation ще допринесат за реализацията им в Michelin. В резултат на нашето дългогодишно и успешно сътрудничество за нас е удоволствие да изберем Rockwell Automation за привилегирован партньор. Очакваме Rockwell Automation да ни осигури иновативните изделия и техническите решения с висока добавена стойност, на които разчитаме”, заяви вицепрезидентът по въпросите на капиталовите разходи и тяхното осигуряване в Michelin.
 
“Това споразумение за привилегировано партньорство е чест за нас. То увенчава 35-годишните ни отношения с Michelin – отношения на сътрудничество в търсенето на новаторски решения. Благодаря на Michelin, че е такъв изключителен клиент и партньор”, заяви Томас Донато, президент за Европа, Близкия Изток и Африка в Rockwell Automation.
 
Част от световната мрежа за техническо осигуряване на Rockwell Automation е групата специалисти за съвместна работа с партньора близо до седалището на Michelin в Клермон-Феран, Франция, както и офисите близо до заводите на Michelin в Грийнвил, Южна Каролина и в Шанхай. Те поддържат всекидневно оперативното взаимодействие и обслужването на производствените мощности на Michelin.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Michelin   индустриална автоматизация   захранвания   промишлен софтуер  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...