Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation придобива производителя на интелигентни конвейерни системи MagneMotion

12.02.2016   |   Бизнес
 
Rockwell Automation обяви, че придобива американската компания MagneMotion, водещ производител на интелигентни конвейерни системи. Решенията на MagneMotion се използват в широк спектър от индустриални приложения, включително в автомобилостроенето и асемблирането, в опаковъчната промишленост и транспортирането на материали. Придобиването ще допълни широкото портфолио от независимо управляеми транспортни модули iTRAK на Rockwell Automation.
 
"Това придобиване продължава нашата стратегия за изграждане на портфолио от интелигентни производствени технологии, която предоставя на клиентите ни производителност от следващо поколение. MagneMotion разширява нашите съществуващи възможности в областта на независимите транспортни модули. Неотдавнашното придобиване на Jacobs Automation и тяхната технология iTRAK допълва портфолиото MagneMotion. Ние виждаме бъдеще, в което транспортирането на продукти в рамките на завода, вътре в дадена машина или между машини, ще бъдат напълно управлявано, за да се оптимизира производителността и гъвкавостта на целия процес", обясни Марко Уишарт, вицепрезидент и главен управител на подразделението Motion Control в Rockwell Automation.
 
"Тази сделка е следващата логична стъпка в еволюцията на нашата бизнес дейност и благоприятно развитие за MagneMotion. Водещата позиция на Rockwell Automation в технологиите за управление и автоматизацията на производството ни дава най-добрата възможност да представим тази технология на клиентите. Тъй като пазарът продължава да осъзнава ползите от прилагането на технологията на независимо управляемите транспортни модули, глобална организация като Rockwell Automation ще бъде огромно предимство", заяви Тод Уебър, президент и главен изпълнителен директор на MagneMotion. 
 
MagneMotion, базирана в Дивенс, Масачузетс, ще бъде интегрирана в бизнеса със задвижващи системи на Rockwell Automation, сегмент Архитектура и софтуер. Очаква се придобиването да приключи през настоящото тримесечие.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   MagneMotion   iTRAK   конвейерни системи   транспортни модули  

SAT
Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Интер Експо ЦентърRobotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...