Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta разширява работния температурен обхват на захранванията с монтаж на корпус от серия PMH

26.01.2016   |   Технологии
 
Delta Electronics разшири работния температурен обхват на захранващите блокове с монтаж на корпус от серия PMH до -30°C. Това се отнася за всички модели с изходно напрежение 24V и изходна мощност 50W, 100W, 150W и 200W. 
 
Високоефективната конструкция, с конвекционно охлаждане, дава възможност за нормална работа от -30°C до +70°C със съвсем малко снижение на реалната изходна мощност спрямо номиналната в двата края на този обхват, което обаче е над допустимите по стандарт долни граници за подобни изделия. 
 
Захранването е проектирано така, че да осигурява пълна мощност от -20°C to +50°C при 5000 м надморска височина за моделите от 50W до 150W, и от -20°C до +45°C за модела от 200W. Сред другите характеристики са вградената активна корекция на фактора на мощността (схемотехническо решение за намаляване на консумираната реактивна мощност) за моделите от 150W и 200W и галваничната изолация между входа и изхода, която може да издържи пикове на входното променливо напрежене надхвърлящи 4.2 киловолта.
 
Серията PMH е специално проектирана за домакински електроуреди и има съответните сертификати за безопасност, в това число IEC/EN 60335-1 и IEC/EN 61558-2-16, както и IEC/EN/UL 60950-1.
 
Серията се предлага с четири варианта за избор на конектори за свързване на външните проводници – обикновен клемен блок с винтчета, клемен блок с клас на защита IP20, клемен блок с хоризонтални винтчета тип Front Face и конектори “игла” от тип Harness за щекерно-щепселно свързване.
     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Delta Electronics   захранващите блокове  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...