Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta разширява работния температурен обхват на захранванията с монтаж на корпус от серия PMH

Delta Electronics разшири работния температурен обхват на захранващите блокове с монтаж на корпус от серия PMH до -30°C. Това се отнася за всички модели с изходно напрежение 24V и изходна мощност 50W, 100W, 150W и 200W. 
 
Високоефективната конструкция, с конвекционно охлаждане, дава възможност за нормална работа от -30°C до +70°C със съвсем малко снижение на реалната изходна мощност спрямо номиналната в двата края на този обхват, което обаче е над допустимите по стандарт долни граници за подобни изделия. 
 
Захранването е проектирано така, че да осигурява пълна мощност от -20°C to +50°C при 5000 м надморска височина за моделите от 50W до 150W, и от -20°C до +45°C за модела от 200W. Сред другите характеристики са вградената активна корекция на фактора на мощността (схемотехническо решение за намаляване на консумираната реактивна мощност) за моделите от 150W и 200W и галваничната изолация между входа и изхода, която може да издържи пикове на входното променливо напрежене надхвърлящи 4.2 киловолта.
 
Серията PMH е специално проектирана за домакински електроуреди и има съответните сертификати за безопасност, в това число IEC/EN 60335-1 и IEC/EN 61558-2-16, както и IEC/EN/UL 60950-1.
 
Серията се предлага с четири варианта за избор на конектори за свързване на външните проводници – обикновен клемен блок с винтчета, клемен блок с клас на защита IP20, клемен блок с хоризонтални винтчета тип Front Face и конектори “игла” от тип Harness за щекерно-щепселно свързване.
     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Delta Electronics   захранващите блокове  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Технологии
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...