Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи нов комплект инструменти за безрисково внедряване на системи за управление на серийни (batch) процеси

05.01.2016   |   Технологии
 
Rockwell Automation представи нов комплект инструменти за внедряване на приложения за последователни процеси (Batch Application Toolkit) в помощ на производителите и доставчиците на решения, които искат да намалят риска, времето и разходите, свързани с внедряването на системите за управление на серийни процеси. Този комплект инструменти съдържа примерни приложения, видеоклипове, документация и примерен код, съвместим с ISA-88, за осигуряване на технически насоки при проектирането и автоматизацията на система за “batch” процеси с помощта на системи на Rockwell Automation. 
 
„Проектирането и внедряването на система за управление на последователни процеси е свързано с време и доста инвестиции. Комплектът инструменти за внедряване на дозатори помага на инженерите да изграждат, внедряват и поддържат съвместима система, което намалява значително времето и разходите при проектирането й на системата от самото начало. Комплектът дава на потребителите прекрасната възможност да персонализират системните елементи за постигане на подобрена функционалност”, каза Джейсън Райт, маркетинг мениджър на системата PlantPAx от Rockwell Automation.
 
Комплектът от инструменти за внедряване на дозаторни системи включва три най-често срещани примера - смесител, предварителен смесител и съд за утайка - както и някои модели на съдове за съхранение на суровини.
 
Новият комплект инструменти на Rockwell Automation разширява съществуващото портфолио от “batch” решения на компанията, добавяйки към нея системата за автоматизация на процеси PlantPAx и софтуера FactoryTalk Batch за различни приложения - от малки системи за управление на процеси до големи, комплексни системи за смесване и управление на последователни процеси.
 
Комплектът инструменти се предлага безплатно от търговските представители и дистрибуторите на Rockwell Automation и може да бъде изтеглен от сайта на компанията.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Batch Application Toolkit    

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...