Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон предлага нов контролер за сградна автоматизация от Schneider Electric

05.01.2016   |   Технологии
 
Ехнатон съобщи, че вече предлага на своите клиенти новия контролер за сградна автоматизация spaceLYnk от Schneider Electric, който позволява използването на различни стандарти и протоколи за сградна автоматизация и измерване на потреблението и е снабден с иновативен и удобен за работа интерфейс.
 
Контролерът spaceLYnk може да се използва като gateway, който осъществява комуникация и осигурява съвместимост между различните продукти за сградна автоматизация при функции като осветление, отопление и управление на щори. Благодарение на тази функция управлението на осветлението с KNX може лесно да се интегрира в централната система за сградно управление.
 
Новият контролер на Schneider Electric може да се използва като потребителски интерфейс, базиран на приложение за уеб сървър – всички функции могат да бъдат контролирани и визуализирани на локални или мобилни дисплеи, както и на мобилни устройства като таблет, PC или смартфон.
 
Контролерът може да визуализира измервания за консумацията на газ, вода и електричество и да проследява потреблението на дневна, месечна и годишна база. Модулът за съхранение и анализ на данните позволява да се идентифицират възможностите за енергоспестяване, като по този начин се увеличава енергийната ефективност на сградата. Потребителят може да настрои и автоматично изпращане аларми/съобщения при повреда или друго събитие
 
Контролерът spaceLYnk позволява свързване на системите за осветление, отопление и управление на щори към централната система за сградна автоматизация SmartStruxure на Schneider Electric.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   spaceLYnk   SmartStruxure   сградна автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...