Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ехнатон предлага нов контролер за сградна автоматизация от Schneider Electric

Ехнатон съобщи, че вече предлага на своите клиенти новия контролер за сградна автоматизация spaceLYnk от Schneider Electric, който позволява използването на различни стандарти и протоколи за сградна автоматизация и измерване на потреблението и е снабден с иновативен и удобен за работа интерфейс.
 
Контролерът spaceLYnk може да се използва като gateway, който осъществява комуникация и осигурява съвместимост между различните продукти за сградна автоматизация при функции като осветление, отопление и управление на щори. Благодарение на тази функция управлението на осветлението с KNX може лесно да се интегрира в централната система за сградно управление.
 
Новият контролер на Schneider Electric може да се използва като потребителски интерфейс, базиран на приложение за уеб сървър – всички функции могат да бъдат контролирани и визуализирани на локални или мобилни дисплеи, както и на мобилни устройства като таблет, PC или смартфон.
 
Контролерът може да визуализира измервания за консумацията на газ, вода и електричество и да проследява потреблението на дневна, месечна и годишна база. Модулът за съхранение и анализ на данните позволява да се идентифицират възможностите за енергоспестяване, като по този начин се увеличава енергийната ефективност на сградата. Потребителят може да настрои и автоматично изпращане аларми/съобщения при повреда или друго събитие
 
Контролерът spaceLYnk позволява свързване на системите за осветление, отопление и управление на щори към централната система за сградна автоматизация SmartStruxure на Schneider Electric.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Akhnaton   Schneider Electric   Шнайдер Електрик   spaceLYnk   SmartStruxure   сградна автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технологии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...