Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Legrand и Samsung ще разработват съвместно системи за сградна автоматизация в хотели - 17.12.2015

17.12.2015   |   Начало»Технологии
 
Legrand и Samsung подписаха споразумение за международно технологично сътрудничество с цел разработка на нов тип система за управление на хотелски стаи.
 
Двете компании ще обединят сили за засилване на оперативната съвместимост на техните технологии, подпомагайки разработката на интелигентни сградни системи. Заедно те ще създадат нови потребителски интерфейси, основани на системите за хотелски мениджмънт Samsung's LYNK HMS (Hospitality Management Solution) и опита на Legrand в областта на електрическото оборудване. Новите решения ще позволят на гостите на хотели да управляват от своя телевизор степента на осветление в стаята, температурата и отварянето на вратите. 
 
Телевизорите на Samsung, специално предназначени за използване в хотели, са свързани с безжични мрежи, което дава на потребителя пълен контрол над условията в помещението; информацията на екрана се актуализира постоянно, за да увеличи максимално нивото на комфорт на клиента, като в същото време намалява енергийното потребление в стаята с 20-30%.
 
В допълнение към опциите за персонализиране тази онлайн система позволява също така автоматично информиране на персонала на хотела за напускането на стаята от клиента и дава на рецепция информация в реално време за наличността на свободни стаи. 
 
През 2015 г. Legrand стартира програмата Eliot, целяща разработката на оперативно съвместими онлайн решения, които предлагат дълготрайни ползи, както за бизнеса, така и за частни клиенти. Новото технологично сътрудничество със Samsung спомага за разрастването на програмата, както и за амбициите на Legrand в областта на сградната автоматизация и IoT технологиите.
     
Източник: Legrand

Ключови думи: Legrand   Легранд   Samsung   Самсунг   LYNK HMS   сградна автоматизация   IoT  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...