Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Центърът по хидро- и аеродинамика към БАН търси разработчик на специализирана система за управление на електрозадвижване

10.12.2015   |   Технологии
 
Центърът по хидро- и аеродинамика към Института по металознание, съоръжения и технологии акад. Ангел Балевски на Българската академия на науките във Варна обяви обществена поръчка за избор на изпълнител, който ще извърши разработване, доставка, монтаж и внедряване на цифрова система за управление на електрозадвижването на буксировъчната количка в дълбоководен басейн за скоростен диапазон до 6 (8) м/сек.
 
Буксировъчната количка е в експлоатация от 1976 г. Тя се задвижва от четири двойки колела с диаметър около 0,7 м. Теглото й е около 50 тона.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 39 000 лв.
Срокът на валидност на публичната покана е 6 януари т. г.
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на института.
 
 
 
 
 
     
Източник: БАН; снимка: rgbstock.com

Ключови думи: БАН   управление на електрозадвижвания   електрозадвижвания  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...