Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новият скенер на Leuze electronic RSL400 - победител в класацията GIT Security Award 2016

01.12.2015   |   Технологии
 
Скенерът RSL400 на Leuze electronic e победител в категорията Safe Automation в тазгодишното издание на класацията GIT Security Award на портала за защита и сигурност GIT Security, съобщиха от фирма Атикс, представител на Leuze electronic у нас. 
                   
Обезопасяващият лазерен скенер бе избран за най-добър продукт от жури, съставено от специалисти, представители на BHE, TÜV, VDMA, ZVEI, интегратори и потребители. Продуктът получи най-много гласове сред потребителите от различни страни.
 
"Този факт показва значимостта на скенера в практиката и е доказателство за функционалността му в различни приложения. Характеристиките, с които сейфти лазерният скенер се налага като изключителна иновативна и подходяща за разнообразни приложения техника, са: гъвкавост, ефективност и лесна експлоатация. Големият ъгъл на сканиране от 270° в комбинация с големия обхват на работа от 8,25 m допринася за ефективна защита на широки области. Така в много случаи може да бъде спестен втори лазерен скенер. Устройството предлага две независими защитни функции и по този начин работи като два отделни лазерни скенера. Така вие спестявате едно устройство! Лесният монтаж и експлоатация на сейфти лазерния скенер RSL400 се базира на интелигентна свързваща единица с вграден кабелен мениджмънт. Чрез нея е възможен и бърз ъпгрейд на устройството, съответно замяна на сензори без повторна електронна или механична настройка", обясниха от фирма Атикс.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   Leuze electronic   RSL400   лазерни скенер за безопасност   обезопасяващ скенер   сейфти скенер  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...