Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирма Vipa и нейният иновативен продукт SLIO PLC – с нов успех в тазгодишното издание на Automation Inside Award

24.11.2015   |   Технологии
 
Немската компания за индустриална техника за автоматизирани управляващи решения Vipa, производител на програмируеми контролери, процесори от сериите SLIO и SPEED7, индустриални операторски панели и софтуер за програмиране, бе включена в две категории на конкурса Automation Inside Award в САЩ, съобщиха от фирма Атикс, представител на Vipa у нас.
 
SLIO PLC на Vipa е победител в категорията Favorite control system, в която бяха включени 30 продукта и решения за автоматизация, а читатели от 35 държави избраха SLIO PLC за най-добрата система за управление.
 
VIPA SLIO PLC осигурява висока скорост на обработка на данни заедно с гъвкавa функционалност в съответствие с приложението. Тези програмируеми контролери включват най-новата технология SPEED7™, разработена от VIPA. Въпреки че е оптимизирана за високоскоростното SLIO PLC, тя също така предлага висока степен на гъвкавост за вътрешно конфигуриране на допълнителна памет и различни полеви конфигурации. Тези допълнителни конфигурации могат лесно да бъдат активирани чрез зареждане на специален код в PLC, който служи за отключването им.
 
"В момента всеки голям производител на техника за автоматизация предлага от 10 до 30 неконфигурируеми програмируеми контролера на семейство контролер. SLIO PLC със SPEED7™ технология позволява 24 различни PLC конфигурации само в два модела. Това уникално предложение дава възможност на потребителите и производителите да разполагат само с един или два типа SLIO PLC, а не с няколко различни вида, и да ги конфигурират според изискванията на приложението. В допълнение към намаляване на броя на модели PLC за инвентаризация или инженерни чертежи, крайните потребители се нуждаят от само едно SLIO PLC за резервни части за своите различни машини. SLIO PLC е просто и елегантно решение за подобряване на живота на всеки производител или инженер чрез намаляване PLC модели, с които те са длъжни да се занимават. Той също така ще постави други производители под натиск да произвеждат по-малко сложни решения с повече ползи и повишена функционалност за клиента. Този успех е поредното доказателство за технологичното лидерство на компанията и ангажираността й към клиентите", коментираха от Атикс.
 
VIPA участва и в категорията Favorite Automation company, където спечели третото място, състезавайки се с още 23 участници.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Atics   Vipa   SLIO PLC   програмируеми контролери  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...