Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex ще проведе онлайн семинар в областта на визуалната 3D инспекция

18.11.2015   |   Предстоящо
 
Cognex организира специализиран онлайн семинар на тема "Как лесно да се справим с четири от най-трудните приложения в областта на машинната 3D инспекция", съобщиха от фирма Ехнатон, официален представител на компанията у нас. Представянето с продължителност 30 минути ще се проведе на 18 ноември т. г. от 21.00 ч. българско време и ще бъде достъпно за желаещите след кратка предварителна регистрация.
 
Основни теми на онлайн семинара ще бъдат: измерване на дебелината на обекти с точност до микрона с помощта на 3D технологии за машинно зрение; прецизно дозиране/оразмеряване на продукти по предварително зададени стойности на теглото с цел намаляване на загубите в производствените линии; инспекция на обема на дадено изделие с цел значително подобряване на качеството; разчитане на буквено-цифрови кодове върху обекти при нисък контраст и лошо осветление.
 
"По време на презентацията ще бъдат представени няколко лесни стъпки, чрез които потребителите ще могат да се справят с някои от най-предизвикателните приложения в областта на машинното зрение посредством 3D обемни датчици. Лекторите ни ще разкрият особеностите при настройката и експлоатацията на високопрецизни и бързи технологии за 3D машинна инспекция за редица приложения", разказват организаторите. 
 
Участниците в семинара ще могат да наблюдават подробни демонстрации на четирите разгледани приложения и да получат изчерпателна информация как да ги изпълняват в своето производство без да им е необходимо допълнително обучение или опит.
 
За да вземете участие в онлайн семинара, е необходимо да попълните кратка регистрационна форма, достъпна тук.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   3D инспекция   машинно зрение  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...