Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Festo ще представи технологични новости и обучителни програми на SPS IPC Drives 2015

09.11.2015   |   Технологии
 
Festo Didactic и Festo Automation ще вземат участие във водещото международно изложение за технологии в областта на задвижванията и индустриалната автоматизация SPS IPC Drives, което ще се проведе от 24 до 26 ноември т. г. в Нюрнберг.
 
Доставчици в областта на автоматизацията от цял свят ще се срещнат в немския град, за да се информират за най-новите продукти, иновации и тенденции в сектора. Изложението и съпътстващият го конгрес предлагат платформа за намиране на подходящите решения за всички задачи в автоматизацията, а чрез Festo Didactic - и за индустриално образование и обучения. Festo Didactic ще се представят заедно с Festo Automation в зала 9, щанд 361, а специалното подизложение за Industry 4.0 ще бъде в зала 3A, щанд 440.
 
Сред тазгодишните технологични акценти, които ще представи Festo, са проектите CP Factory, MPS и Tec2Screen.
 
CP Factory е програма за кибер-физически изследвания и обучения с фокус върху: мониторинг и управление на енергия с помощта на най-новите радио сензори; диагностика на роботи чрез смартфон; поръчка на интегрирани резервни части чрез машината; RFID: работният детайл съдържа запис на историята на производството.
 
MPS представя модулната система за производството и приложението на мехатронни системи от доставката на модули до обучението.
 
Tec2Screen е инструмент за мобилно обучение, който изгражда моста между виртуалния и реалния свят с помощта на концепцията за интерактивно, модулно и мрежово обучение Connected Learning.
     
Източник: Festo

Ключови думи: Festo   Фесто   Festo Didactic   Festo Automation   CP Factory   MPS   Tec2Screen  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...