Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens България проведе курс за KNX системи за автоматизация

03.11.2015   |   Събитията
 
Направление Сградни технологии на Siemens България проведе сертификационно обучение "KNX базов курс-програмиране" от 5 до 9 октомври т. г. в централата на компанията в София. 
 
В курса, ръководен от сертифицирания лектор Peter Haseler от Siemens Великобритания, взеха участие представители на партньори на направлението от България и Албания, както и от Siemens България и Siemens Румъния.
 
По време на петдневното обучение участниците придобиха знания и умения от съществено значение при изграждане на системи за автоматизация като: предаване на данни по KNX стандарта, проектиране, конфигуриране, въвеждане в експлоатация и програмиране с инженерния софтуерен инструмент (ETS). Присъстващите имаха възможност да приложат и подобрят новопридобитите си познания чрез практически упражнения с най-новата версия - ETS5, ползвайки специално подготвени мострени установки. 
 
Оборудването се състоеше от специализирани демонстрационни куфари, оборудвани с най-новите продукти на Siemens от серията GAMMA (KNX), инженерингови компютри и лицензи за програмиране, предоставени от обучителния център в Регенсбург, Германия.
 
В края на обучението участниците успешно издържаха тест, включващ теоретична и практическа част.
 
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Siemens   Сименс   KNX системи   KNX автоматизация   сградна автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...