Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софтуерът на Iconics – финалист в две категории за наградата 2016 Engineers‘ Choice Award в САЩ

23.10.2015   |   Технологии
 
Софтуерът на Iconics достигна до финалната фаза на конкурса на списание Control Enginnering в САЩ, където за краен победител се състезават продукти въз основа на критериите: технологичен напредък, принос за промишлеността и влияние върху пазара, съобщиха от фирма Атикс, представител на Iconics у нас.
 
AssetWorX e финалист в категорията Software - Control Design (софтуер-проектиране на управлението). AssetWorX представлява  интелигентна технология, която се предлага като компонент от GENESIS64 HMI/SCADA и AnalytiX пакетите. Нейните функции са: организиране на  всяка система, опростяване на инженеринга и подобряване на навигацията. AssetWorX дава възможност да се организират всички данни от предприятията и оборудването, които могат да помогнат за по-лесното изграждане на дадена система: помпи, нагреватели, газови, находища, турбини, сгради, различни агрегати, производствени системи, заводи. В допълнение, на разположение е все по-голям списък от инструменти, които могат да бъдат вградени в един обект, като например Energy AnalytiX и FDDWorXFault Detection and Diagnostics. 
 
KPIWorX е финалист в категорията Software - Mobile Apps for Controls, Automation, Instrumentation (софтуер-мобилни приложения за управление, автоматизация, измервателна апаратура). KPIWorX е ново приложение, което предоставя софтуерно решение за директнa самостоятелна употреба. Потребителите могат бързо да създават, редактират и обработват екрани с  просто плъзгане и пускане на източници на данни върху графични обекти. В него е включена богата библиотека от графични обекти като трендове, аларми, габарити, стойности и много други. Новото KPIWorX приложение вече е достъпно от Windows Store, Apple Store или Google Play Store.
     
Източник: Атикс

Ключови думи: Атикс   Iconics   GENESIS64 HMI/SCADA   AnalytiX   KPIWorX  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...