Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Демонстрационният камион SIRIUS на Siemens ще посети България

02.11.2015   |   Предстоящо
 
Демонстрационният камион SIRIUS на Siemens от Германия ще посети България между 2 и 5 ноември т. г., съобщиха от направление Дигитализирано производство & Процесни индустрии и задвижвания.
 
Гостите на демонстрационните събития в София, Пловдив, Варна и Русе ще имат възможност да се запознаят с широкия спектър индустриални продукти в областта на индустриалната комутационна апаратура, основна част от трите водещи концепции за автоматизация, електроразпределение, надеждност и сигурност - Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) и Safety Integrated.
 
Експерти от компанията ще демонстрират последните иновационни и подобрени решения от сериите SIRIUS Innovations, SENTRON и SIVACON. Допълнително ще бъдат представени продукти и решения за автоматизация от гамата SIMATIC, намиращи приложение в технологичните процеси на всяко едно производство. 
 
Демонстрационният камион SIRIUS на Siemens ще посети София (Техническия университет, учебен блок 12) на 2 ноември от 10 до 14 ч.; Пловдив (централна база на Филкаб) на 3 ноември от 10 ч. до 14 ч.; Варна (паркинг на Бизнес Парк Варна) на 4 ноември от 11 ч. до 16 ч.; Русе (базата на Филкаб) на 5 ноември от 13 ч. до 17 ч.
     
Източник: Siemens,Дигитализирано производство & Процесни индустрии и задвижвания

Ключови думи: Siemens   SIRIUS   SIRIUS Innovations   SENTRON   SIVACON   комутационна апаратура  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...