Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Cognex ще проведе онлайн семинар в областта на четене на баркодове

21.10.2015   |   Предстоящо
 
Cognex организира специализиран онлайн семинар на тема "Въведение в четене на индустриални кодове и системи за кодиране", съобщиха от фирма Ехнатон, официален представител на компанията у нас. Курсът с продължителност 30 минути ще се проведе на 21 октомври т. г. от 21.00 ч. българско време и ще бъде достъпен за желаещите след кратка предварителна регистрация.
 
"Баркодовете са сред най-разпространените технологии за идентифициране и получаване на данни. Те са ядрото на програмите за проследимост в редица индустрии. Баркодовете могат да бъдат принтирани върху широка гама от материали чрез богато разнообразие от методи за маркиране, някои от които поставят уникални предизвикателства при разчитането", споделят организаторите. 
 
Разбирането на основите на технологията за разчитане на баркодове и кодови символики ще помогне за ускоряване на темповете на разчитане в индустрията, ще увеличи обема и ефективността на продукцията и ще намали потребностите от разходоемко преправяне, убедени са от Cognex. 
 
Основни теми на онлайн семинара ще бъдат: базова терминология в индустрията, 1-D и 2-D символики, методи за баркод маркиране и принтиране, лазерни скенери и образ-базирани баркод четци, критерии за избор на баркод четец. Обучението цели да запознае участниците със системите за машинно зрение и принципите им на работа и да даде насоки за правилен подбор на технология за разчитане на баркодове съобразно изискванията на приложението.
 
За да вземете участие в онлайн семинара, е необходимо да попълните кратка регистрационна форма, достъпна тук.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Cognex   четене на баркодове   баркод четци  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...