Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Mitsubishi Electric представи нова гама ултракомпактни сервосистеми

Mitsubishi Electric представи гамата ултракомпактни сервоусилватели и серводвигатели MELSERVO MR-J4, съобщиха от фирма Ехнатон, представител на компанията у нас. С новите продукти серията сервосистеми MR-J4 се допълва с мощности от 10 W до 55 kW.
 
Моделите от гамата MELSERVO разполагат с абсолютен/инкрементален 18-битов енкодер с резолюция 262 144 импулса/об., захранване 48 V DC и 24 V DC и се отличават със суперкомпактни размери на фланеца (25 mm x 25 mm). Високоефективният сервоусилвател позволява по-кратко време на tact.
 
"Интегрираното управление по две оси в един корпус при MR-J4W2-0303B6 спестява окабеляване и място. Моделът е съвместим с високоскоростните оптични мрежи SSCNET III/H. MR-J4-03A6-RJ разполага с вградена функция за позициониране
и е съвместим със стандартен интерфейс. В допълнение, новата гама позволява позициониране посредством три различни метода", поясняват от Mitsubishi Electric.
 
Позиционирането на сервосистемите чрез метода с таблица с точки позволява лесно задаване на данните за позиция (target position), скорост на серводвигателя и времето за ускорение/забавяне, подобно на задаването на параметри. Посредством този метод могат да бъдат зададени до 255 точки.
 
При задаването на програми за позициониране със специални инструкции по метода на програмиране позиционирането се извършва със стартов сигнал след избиране на номера на програмата. Този подход е подходящ за по-сложни задания за позициониране от метода с таблица с точки. Могат да бъдат зададени до 256 програми.
 
Чрез метода на индексиране позиционирането се извършва със задаване до 255 поравно разпределени станции. При завъртане към целевата станция, усилвателят избира автоматично най-кратката посока на завъртане или определената посока на завъртане.
     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   Mitsubishi Electric   MELSERVO MR-J4   сервоусилватели   серводвигатели  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...