Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell и Cisco публикуваха ръководство за опростяване на управлението на IP адреси

06.10.2015   |   Технологии
 
Rockwell Automation и Cisco публикуваха бяла книга, с чиято помощ се опростява управлението на IP адреси. Документът със заглавие "Внедряване на превод на мрежови адреси (NAT) в рамките на единна Ethernet архитектура на съоръженията" предоставя насоки и стандартизирани структури, които да помогнат на инженерите при въвеждането на NAT методологията в отделна машина, цяла клетка или зона на производственото съоръжение.
 
"При изграждането на машина или промишлено приложение инженерите често използват едни и същи IP адреси. Преводът на мрежови адреси е методология, която позволява това, като предпазва от грешки заради дублиращи се IP адреси в мрежовата архитектура", обясняват от двете компании.
 
Производителите могат да се възползват от технологията за превод на мрежови адреси, когато броят на IP адресите в мрежата е ограничен и не всяко устройство има нужда да комуникира извън нея. В същото време производителите на оригинално оборудване могат да използват NAT методологията за по-бързо серийно производство на машини.
 
Цялото ръководство може да намерите тук.
 
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell   Cisco   Ethernet   превод на мрежови адреси   NAT  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...