Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Стартира регистрацията за 24-тото издание на Automation Fair

16.09.2015   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Стартира регистрацията за тазгодишното 24-то издание на изложението Automation Fair, което ще се проведе на 18 и 19 ноември т. г. в американския град Чикаго, съобщиха от фирма Rockwell Automation, която е домакин на събитието.
 
Automation Fair ще представи най-новите постижения в областта на инструментите, технологиите, услугите и решенията за автоматизация на целия производствен цикъл. Сред основните теми на форума през тази година ще бъде интегрирането на технологиите за управление с информационните масиви, предназначени за т. нар. Свързано предприятие.
 
"Да помогнем на нашите клиенти да реализират по-висока производителност и по-голяма конкурентоспособност в световен мащаб с помощта на Свързаното предприятие е наша страст и основен приоритет. Automation Fair 2015 ще помогне на участниците да научат и прилагат най-съвременните решения за индустриална автоматизация и информационни решения за машини, предприятия и производства, така че да се възползват от мощните възможности, които предлага конвергенцията между информационни и производствени технологии", сподели Кийт Д. Носбуш, председател и главен изпълнителен директор на Rockwell Automation.
 
През тази година повече от 150 изложители ще изпълнят изложбения център "МакКормик" в Чикаго заедно с гостите, които ще посетят разнообразните работни групи, демонстрационни семинари и технически сесии. Те ще имат възможност да се запознаят с продуктите на Rockwell Automation по време на 19 демонстрационни семинара и 91 технически сесии. В рамките на 9 специализирани индустриални форума клиенти и експерти ще споделят добри практики в областта на различни сектори: автомобилна, химическа, хранително-вкусова промишленост, машиностроене, науки за живота, метали, нефт и газ, енергетика и управление на електроенергия, водоснабдяване и пречистване на отпадъчни води.
 
В рамките на изложението на 16 и 17 ноември ще се състои форум на Rockwell Automation Process Solutions User Group (PSUG), където ще имате уникалната възможност да се срещнете с най-добрите експерти в процесната автоматизация, да повишите вашата компетентност и да разберете как да повишите качеството и производителността във вашето предприятие.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Automation Fair   Свързано предприятие  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...