Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Индустриалното реле G2RV на Omron вече е налично със заключващ се тест-бутон

15.09.2015   |   Технологии
 
Индустриалното реле G2RV на Omron вече е налично с уникален заключващ се тест-бутон, съобщиха от фирма Гемамекс, представител на Omron у нас.
 
Патентованият заключващ се тест-бутон позволява на оператори и инженери да тестват функциалността на панел, машина или система или да симулират задвижващ механизъм, когато един или повече модули са неактивни или отстранени. Бутонът е предпазен от защитен капак, за да се предотврати случайното активиране, като в същото време дава информация на операторите от дистанция в опасна среда.
 
"Проектирана от първите принципи, вместо да бъде адаптирана от PCB реле, серията G2RV е единствената истински тънка серия на пазара. В резултат G2RV предлага широк спектър от ползи за производителите на машини и табла. Едва 6 мм широчина, G2RV серията е идеална за компактни табла и оборудване, като запазва издръжливостта и надежността - необходими за промишлено приложение. В сърцето на серията G2RV лежи здрав механичен пин с голяма контактна повърхност, която осигурява надеждна връзка и висока производителност между цокъла и релето. Патентованият дизайн на превключвателя със затварящ се защитен капак е (почти) невъзможно да се постигне в адаптирано PCB реле", обясняват от Гемамекс.
 
G2RV е пълнофукционално промишлено реле с LED индикатор, механичен флаг и прозрачен корпус, така че работното състояние и условията да могат лесно да се следят. То може да бъде свързано без проблем с PLC, с лицеви клеми. На разположение е богата гама от различни модели за включване на товар до 6 A, с шест намотки, включително и с универсално напрежение. 
 
Серията G2RV включва релета, специално насочени към надеждно превключване на чуствителни товари с входни сигнали от 50 mA до 30 VAC или 36 VDC. Налични са различни аксесоари и кабели, което прави тези релета перфектния избор за широк спектър от индустриални приложения.
     
Източник: Гемамекс

Ключови думи: Гемамекс   Omron   G2RV   индустриални релета  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...