Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

НЕК избира доставчик на система за автоматизиран мониторинг на язовирни стени

Националната електрическа компания откри процедура за избор на изпълнител, който ще извърши доставка на система за автоматизиран мониторинг за следене на премествания на язовирни стени.
 
Избраният изпълнител трябва да достави цялостна система, която включва 3 бр. автоматизирани високоточни геодезически тотални станции в комплект с необходите аксесоари и софтуер, 3 бр. сензори за определяне на метео параметри в комплект с необходите аксесоари и софтуер и 2 бр. специализиран софтуер, както и 10 бр. мониторингови призми.
 
Поръчката е със срок на изпълнение до 8 месеца от датата на сключване на договора. Мястото на изпълнение е язовирна стена Белмекен и язовирна стена Чаира.
 
Прогнозната стойност е 247 000 лв.
Срокът за получаване на оферти или заявления за участие е 19 октомври т. г. 
 
Допълнителна информация за техническите изисквания и условията за участие в процедурата може да откриете в сайта на дружеството.
     
Източник: НЕК

Ключови думи: НЕК   станции за автоматизиран мониторинг   геодезически мониторинг  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...