Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Universal Robots отчете рекорден ръст на продажбите

18.08.2015   |   Бизнес
 

Датският производител на роботи Universal Robots отчете впечатляващ растеж през изминалата година, съобщиха от фирма СолТех, представител на компанията у нас. "Приходите на компанията са се увеличили със 70%, достигайки над 36 млн. долара, а печалбите са повече от удвоени - близо 5 млн. долара. Резултатите са доказателство, че Universal Robots е на правилния път към постигането на целта да удвоява оборота си през всяка от годините за периода 2014-2017", заявиха от СолТех.

„Първата половина на 2015 г. също започва успешно, обещавайки още една година на растеж. Тази година ние се фокусираме върху увеличаването на продажбите на нашите нови малки роботи за маса UR3, които бяха приети с огромен интерес от индустрията по време на изложенията в Шанхай и Чикаго и на панаира в Хановер“, коментира изпълнителният директор на Universal Robots Енрико Крог Иверсен.

Чрез инвестиции в разработката на нови продукти, откриването на нови офиси, увеличаване на персонала и засилено регионално присъствие, Universal Robots планира да постигне своята стратегическа цел от 1 млрд. датски крони печалба (153 млн. долара) за 2017 г., допълниха от компанията.

     
Източник: СолТех

Ключови думи: Universal Robots   СолТех  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...