Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

HMI пазарът ще достигне близо 6 милиона долара до 2019 г.

18.08.2015   |   Бизнес
 

Transparency Market Research наскоро публикува проучване на глобалния пазар на човеко-машинен интерфейс (Human Machine Interface-HMI), според което общата му стойност ще достигне 5,579 млн. щатски долара до 2019 г.

Според доклада, основните двигатели на растежа на световния HMI пазар са високата степен на развитие в индустриалната автоматизация, нарастващото търсене на мобилност и ефективност, както и увеличаващите се инвестиции в множество производствени отрасли.

Като водещи потребители на човеко-машинния интерфейс се очертават автомобилната индустрия, както и нефтената и газова промишленост. Спрямо географското разпространение на HMI, най-бърз темп на растеж през прогнозния период се очаква да отбележи Азиатско-тихоокеанският регион, поради увеличаващата се степен на автоматизация в производствата на развиващи се страни като Китай, Индия, Индонезия и Южна Корея.

     
Източник: Transparency Market Research

Ключови думи: човеко-машинен интерфейс   HMI  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...