Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Nexcom и Exor разширяват сътрудничеството си

21.07.2015   |   Бизнес
 
Nexcom и Exor обявиха, че разширяват своето технологично и бизнес партньорство с цел усилване на присъствието си в пазара на решения за автоматизация и IT пазара в световен мащаб чрез разработката на нови HMI функции за Industry 4.0 приложения. Въз основа на споразумението между двете компании Nexcom ще инвестира в капитала на Exor 19,99% от акциите. 
 
В областта на интелигентното производство Nexcom ще разработва компютърни автоматизирани IoT решения, състоящи се от интелигентни контролери, IoT автоматизирани канали и големи колектори на данни. В рамките на партньорството Nexcom разширява продуктовото си портфолио чрез интегриране на технологията за HMI виртуализация на Exor, която дава възможност за разработка на всеобхватни автоматизирани IoT решения. Exor ще разработва своята платформа JMobile и ще разшири присъствието си на азиатския пазар.
 
Exor, чието седалище е във Верона, Италия, е HMI доставчик с богат опит в доставката на решения за индустриалната автоматизация. Nexcom, със седалище в Тайпе, Тайван, е производител на автоматизирани IoT решения, който предлага цялостни компютърни решения за промишлеността.
 
"Това партньорство ще разшири и подобри качеството на глобалното предлагане и ще укрепи производствения ни капацитет, а общата поддръжка и сервизите в Европа и Азия ще засилят следпродажбеното обслужване", коментираха от компаниите.
 
Съвместната разработка на нови продукти ще отговори на световното търсене на т.нар. "готови за употреба" продукти с готова платформа и по-кратки срокове за пускане на пазара. За нуждите на клиентите ще бъде предоставено 24/7 обслужване в цял свят.
     
Източник: Exor

Ключови думи: Exor   Nexcom   HMI   JMobile   IoT   Industry 4.0  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...