Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

XVI конференция TECIS в Созопол

Шестнайсето издание на конференцията за технологии, култура и международна стабилност TECIS 2015 (Technology, Culture and International Stability) ще проведат Техническият университет в София, филиал Пловдив, и Международната федерация за автоматично управление (IFAC) между 24 и 27 септември т. г. в Созопол.
 
Тематичният обхват на събитието е свързан основно с технологиите за ценово ефективна автоматизация и приложението им за подобряване на международната стабилност. Специалисти в сектора ще обсъдят нови методи за намаляване на разходите за системите за автоматизация, акцентирайки не само върху разработката и прилагането на компоненти с по-ниска цена, но и върху всички аспекти на жизнения им цикъл, свързани с проектиране, производство, експлоатация, поддръжка, преконфигуриране и рециклиране.
 
Темите на конференцията включват: Приложения за управление и автоматизация, които подобряват стабилността; Социални мрежи; Управление на технологичните промени за подобряване на стабилността; Технологични приложения в пост-конфликтни региони; Разходно ориентирана автоматизация: модулност, гъвкавост; Намаляване на разходите чрез електронни системи за поддръжка; Автоматизация в малки и средни предприятия; Управление на биотехнологични процеси и др.
 
     
Източник: ТУ София

Ключови думи: ТУ София   TECIS   IFAC  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Предстоящо
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...