Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation приема номинации за наградите Най-добра производствена безопасност

23.06.2015   |   Бизнес
 

Rockwell Automation вече приема номинации за третите си годишни награди за най-добра производствена безопасност Manufacturing Safety Excellence Awards, съобщиха от компанията.

Наградите имат за цел да отличат най-безопасните производствени компании в света - тези с по-висока култура на безопасност, добре изпълнени процедури за привеждане в съответствие със стандартите, както и ефективно използване на текущите предпазни мерки и технологии за автоматизация.

"Победителите за 2014 г. - Corning Environmental Technologies и Bevcorp – бяха избрани, защото безопасността в техните производства е не само приоритет, но и основна ценност", заяви Марк Айтцман, мениджър на отдела Safety market development на Rockwell Automation.

Наградите също отличават производители, които предприемат цялостен подход към безопасността чрез успешно интегриране на различни практики между отделите за инженеринг, околната среда и охрана на труда. Това дава възможност за нов вид сътрудничество, което надскача спазването на нормите за намаляване на броя на трудовите злополуки и води до цялостно подобряване на производителността на заводите.

Номинациите са отворени за производители, OEM и системни интегратори, които демонстрират истинска ангажираност към безопасността. Срокът за изпращане на предложения на е-мейл swludwig@ra.rockwell.com е 14 септември 2015 г.

Желаещите да се включат с номинация могат да намерят готова форма за попълване тук

     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Corning Environmental Technologies   Bevcorp  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеЕкспертноПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...