Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международна конференция Автоматизация на дискретното производство - 21.06.2015

21.06.2015   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 18 до 21 юни т.г. в базата на ТУ-София в Созопол, Катедра “Автоматизация на дискретното производство” към ТУ-София и ННТД по АДП при НТС по машиностроене организира ежегодната международна научно-техническа конференция “Автоматизация на дискретното производство”.

Сред тематичните направления на конференцията бяха: Теоретични проблеми на автоматизацията на дискретното производство; Технологии и машини за автоматизираното дискретно производство; Автоматизиране потока на детайлите; Промишлени роботи и роботизирани комплекси; Автоматизация на монтажа; Мехатроника; Системи за управление в дискретното производство; Иновации и инженеринг на автоматизираното дискретно производство;    CAD/CAM/CAE системи и виртуално инженерство.

"Целта на конференцията е да предостави възможност за обмен на информация и идеи в областта на автоматизацията и управлението на производствените процеси, както и най-новите научни постижения, а също така и за стимулиране на лични контакти между специалистите от висши учебни заведения, научноизследователски колективи и индустриалния сектор", поясниха организаторите.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: ТУ-София   конференция   дискретно производство  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...