Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ifm предлага нови сензори за металопреработващата индустрия

09.06.2015   |   Технологии
 

Ifm предлага широка гама от индустриални сензори и системи за следене на състоянието, в съответствие с изискванията в металопреработващата индустрия. Сред новите модели са серията сензори за поток SB и инфрачервените температурни сензори TW, съобщиха от компанията.

“Сензорите за поток SB работят на мехатронен принцип. Съставени са от качествени материали и са устойчиви на високи температури, което ги прави идеално решение за металопреработващата индустрия. Предлагат се модели с аналогов 4...20 mA или с цифров изход. Издържащи на налягане до 15 bar, след монтаж сензорите не се нуждаят от поддръжка”, поясниха от ifm.

“Инфрачервените температурни сензори от серията TW измерват с изключителна точност обекти на големи и малки разстояния. С компактните си размери тези сензори могат да измерват температура на труднодостъпни места, например при производството на стомана, стъкло или пластмаса. Благодарение на иновативната технология, използвана при създаването им, сензорите са изключително издръжливи на сурови среди и високи температури, като задържат голямата си точност.

Например в стоманолеярна, където температурата на отливания обект трябва да се следи прецизно, сензорът свежда влиянието на външната светлина до минимум. Трансмитерът може бързо и лесно да бъде настроен както на място, използвайки дисплей и два бутона върху корпуса, така и дистанционно, посредством свободно програмируемия си аналогов изход”, допълниха от компанията.

     
Източник: ифм електроник

Ключови думи: ифм   ifm   сензозри   металопреработваща промишленост   трансмитери   TW  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...