Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation лансира нови графични терминали PanelView 800

Rockwell Automation намалява времето за начално зареждане и дава по-гъвкави възможности за монтаж с новите, заемащи по-малко пространство графични терминали от гамата PanelView 800 на Allen Bradley, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас.

Терминалите, предлагани с размер на дисплея 4, 7 и 10 инча, разполагат с процесор 800 МХц, с програмна памет (flash) до 256 МБ и със също толкова оперативна динамична памет (RAM), което намалява времето за начално зареждане и то става два пъти по-бързо в сравнение с предишния терминал PanelView Component. Терминалите също са и с по-добра чувствителност на тактилния екран и могат да бъдат конфигурирани за работа както в стандартния пейзажен режим, така и в портретен, а това осигурява повече възможни решения за монтажа.

“Гамата терминали PanelView 800 има за основа ценните качества на софтуера Connected Components Workbench и осигуряват на разработчиците на комплексно оборудване възможност за по-опростено проектиране, улеснена конфигурация, по-бърз монтаж и съкратени срокове за пускане в експлоатация,” казва Чи Ва Лий, ръководител направление готова продукция в Rockwell Automation. “Гамата графични терминали ще покрие идеално изискванията за управление и визуализация в широк спектър от прости, автономно функциониращи приложения, като помпени станции и различните видове машини за пакетиране и етикетиране”.

Графичните терминали PanelView 800 са специално проектирани за работа с програмируемите контролери Micro800 и MicroLogix на Allen Bradley. Екраните им с висока разделителна способност и светодиодна подсветка могат да изобразяват до 65,536 цвята и осигуряват качествен, контрастен образ за широк спектър от приложения. Вграденият Етернет и портовете за последователна комуникация (RS232, RS422 и RS485) дават възможност за лесно свързване на контролер, а USB и microSD портовете улесняват прехвърлянето на файлове. Терминалите са сертифицирани за работа в опасна среда от Клас 1, Раздел 2 съгласно действащите в САЩ стандарти.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   PanelView 800  

ГЕМАМЕКС
Маштех 2023
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс STRATUS
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Industrial Tech Forum 2023
Последно от Технологии
Маштех 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...