Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ново компактно решение за индивидуален стаен контрол от Siemens

14.04.2015   |   Технологии
 

Siemens разшири гамата продукти, системи и решения за сградна автоматизация, които повишават енергийната ефективност на системите за отопление, вентилация и климатизация с нова серия компактни контролери за индивидуален стаен контрол Desigo DXR2, съобщиха от компанията.

"Контролерите Desigo DXR2 предлагат предварително дефинирани и тествани стандартни приложения за цялостен стаен контрол. Това е изцяло нов контролер, който разширява функционалностите на съществуващата иновативна система Total Room Automation.

Стандартните приложения включват управление на отопление, охлаждане, вентилаторни конвектори, регулиране на въздушния поток. Към тях лесно могат да бъдат добавени и многобройни функции за управление на осветление, щори и др.

Също така, при необходимост контролерите позволяват и препрограмиране на допълнителни функции или приложения в отговор на специфичните изисквания на клиента. В зависимост от избрания вариант, комуникационният протокол може да бъде BACnet/IP или BACnet/MSTP", допълниха от компанията.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   Desigo DXR2   Total Room Automation  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...