Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Логистични системи достави оборудване за склада на Б. Браун Медикал България

07.04.2015   |   Реализации
 

Логистични системи бе избрана да изгради палетни стелажи в нов склад на Б.Браун Медикал, съобщиха от компанията. "Палетните стелажи са разделени в две помещения за различните видове артикули – фармацевтични и медицински. Общата височина на стелажа с палетата е 8650 мм. Палетната система е Pallet Pro на Bito Lagetechnik  Bittmann и притежава знак за качество RAL-RG 614 , както и GS сертификат.

Палетните стелажи са изчислени при 100% запълване на склада и стандартни палети от 800 кг. Изградената система покрива всички изисквания на Б.Браун Медикал за осигурена максимална вентилация в помещенията поради изискванията за качество на съхраняваните продукти. За този клиент сме изградили вече и архив с подвижни стелажи", допълниха от компанията.

     
Източник: Логистични системи

Ключови думи: Логистични системи   Б.Браун Медикал   Pallet Pro   Bito Lagetechnik Bittmann  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Реализации

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...