Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB, Bosch и Cisco създадоха съвместно предприятие

31.03.2015   |   Бизнес
 

На 30 март т.г. ABB, Robert Bosch и Cisco Systems официално оповестиха формирането на международно съвместно предприятие, наречено mozaiq operations, което ще разработва отворена софтуерна платформа за интелигентни домове.

"Платформата ще помогне да се уеднаквят днешните самостоятелни решения за домашна автоматизация и да се постигне оперативна съвместимост между устройствата. Потребителите ще могат да безпроблемно и интуитивно да приспособяват своите уреди и устройства, независимо от марката, за да постигнат безпрецедентно ниво на контрол, комфорт и значително подобряване на енергийната ефективност", заявиха създателите.

"Сътрудничества като mozaiq ще гарантират, че потребителите имат по-бърз достъп до възможно най-добрата технология. Платформата ще създаде възможности за редица нови услуги чрез улеснен, но сигурен обмен на данни между различни видове устройства и техните потребители", допълниха основателите.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   Robert Bosch   Cisco Systems   mozaiq operations  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...