Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Приложението MobileHMI на Iconics бе отличено с награда - 06.03.2015

06.03.2015   |   Начало»Събитията
 

Приложението MobileHMI на Iconics бе избрано за победител в категорията “Мобилни приложения за управление, автоматизация, апаратура” на ежегодните награди на списание „Control Engineering“, съобщиха от фирма Атикс, представител на компанията у нас.

"Иновативни решения като ICONICS MobileHMI правят производство и други управляващи процеси по-ефективни чрез интелигентните приложения на новите технологии. Инвестициите в най-добрите продукти и софтуер могат да помогнат за решаването на най-предизвикателните задачи в автоматизацията", сподели Mark T.Hoske, един от мениджърите на списанието.

"ICONICS MobileHMI е мобилно индустриално приложение, което работи на стотици различни телефони, таблети и уеб браузъри. То може да се инсталира на хиляди такива устройства, които доставят в реално време богата визуализация, исторически трендове и аларми без да се нарушава сигурността.

Инсталацията, конфигурацията и работата са лесни и удобни. MobileHMI адресира нарастващата необходимост от свързване далеч от операторски станции, което позволява на персонала да наблюдава и контролира индустриални процеси от всяка точка и по всяко време. MobileHMI е достъпен във всички основни онлайн магазини (Windows Store, Apple App Store ™, Google Play ™ и Amazon).

Близо 100 продукта от 56 фирми кандидатстваха за Engineers Choice Awards 2015. Читателите са гласували, за да се идентифицират тези от тях, които са най-изключителни въз основа на технологичния напредък, услуги за индустрията и въздействието им върху пазара. Наградите са разделени в 26 категории. Те ще бъдат раздадени официално на 23 март 2015 г. в Чикаго", допълниха от Атикс.

     
Източник: Атикс

Ключови думи: MobileHMI   Iconics   Атикс  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...