Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB ще си партнира с Ericsson в оптимизирането на облачните центрове за данни

04.03.2015   |   Бизнес
 

ABB подписа стратегическо споразумение с Ericsson за предоставяне на цялостна платформа за автоматизация, която ще оптимизира физически и виртуални средства за центрове за данни и облачните оператори, съобщиха от компанията.

Интегрираната платформа за автоматизация ще даде възможност на облачните оператори да наблюдават, контролират и автоматизират управлението на енергия, разходите и натоварването в центрове за данни.

"Операторите на центрове за данни работят в силно конкурентна среда и все по-активно търсят нови методи за постигане на ефективност в управлението на центровете, техните информационни системи и съоръжения. Алиансът на ABB-Ericsson ще спомогне за постигането на тази ефективност с намаляване на необходимостта от капиталови разходи за енергия и поддръжка, чрез по-добро управление на инфраструктурата.

Чрез обединяване на облачната система на Ericsson и системата за управление на инфраструктурата на дейта центрове Decathlon на ABB, клиентите на облачните услуги на Ericsson ще получат индустриален клас контрол и инструменти за управление и автоматизиране на гъвкав набор от енергийни, охлаждащи и информационни системи", допълниха от АВВ.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   Ericsson   облачни центрове за данни  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...