Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Девет нови компании се присъединиха към програмата PartnerNetwork

24.02.2015   |   Бизнес
 

Девет нови компании се присъединиха като OEM партньори в програмата PartnerNetwork на Rockwell Automation, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас.

Глобалната платформа PartnerNetwork обединява водещи доставчици на продукти и решения за автоматизация, системни интегратори и производители на машини и оборудване, които работят заедно в над 80 страни за увеличаване гъвкавостта на бизнеса, опростяване на веригата на доставките, оптимизиране на производителността, стимулиране на иновациите  и подобряване на сътрудничеството между доставчиците.

Новите OEM партньори на програмата за EMEA региона са: AGR Automation, Comau, DS Smith Packaging, Euroimpianti и INCO Engineering. OEM партньор за Азиатско-тихоокеанския регион е Samwoo Automation. Combi Packaging Systems, Massman Automation Designs и Premier Tech са новите партньори на Rockwell Automation PartnerNetwork за Северна Америка.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: PartnerNetwork   Rockwell Automation   Ротек  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...