Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation обнови софтуера Motion Analyzer

17.02.2015   |   Технологии
 

Rockwell Automation обнови с нови функции уеб инструмента Motion Analyzer, съобщиха от фирма Ротек, официален дистрибутор на компанията у нас. "Софтуерът предлага нови удобни функции и значително разширен продуктов каталог, за да помогне на инженерите по-лесно да определят, изготвят и валидират цялостни системи за контрол на движението.

Motion Analyzer е базиран в облака, което позволява на потребителите да имат достъп, да актуализират и да си сътрудничат по проекти, съхранявани на едно място, което намалява времето за контрол на версиите и необходимостта от споделяне на файлове на проекти. Облачно базираната платформа също така не ограничава потребителите от скоростта на обработка на компютрите им при проектирането на системи за по-сложни приложения.
Новият стил на браузера на инструмента им позволява да филтрират, преглеждат и сравняват продукти и цени, подобно на възможностите за търсене в популярни сайтове за електронна търговия", поясниха от Ротек.

"Неправилното оразмеряване на системата за движение не само генерира излишни разходи като загубеното време за инженеринг, но може значително да забави времето за достигане на машината до пазара", коментира Майкъл Ленард, продуктов мениджър, Motion Solutions, Rockwell Automation. "Най-новата версия на Motion Analyzer е еволюция на платформата, която предлага повече възможности, по-голям обхват и леснота на използване. Когато инженерите могат бързо да създават и проверяват цялостни системи за контрол на движението в рамките на една единствена платформа, те могат да прекарват повече време в обновяване и подобряване на техните машини", допълни г-н Ленард.

"Сътрудничеството между различните машиностроители и доставчици на средства за автоматизация е от решаващо значение за намаляване на общите разходи за проектиране, разработване и произвеждане на оборудване", заяви Клейтън Уебър, национален мениджър продажби, STOBER Drives.

Уеб инструментът осигурява на машиностроителите достъп до широк спектър от продукти за контрол на движението от различни фирми. В момента версията обхваща продукти от девет партньори на Rockwell Automation PartnerNetwork Encompass, включително STOBER Drives, NIDEC-SHIMPO, item North America, Tolomatic, Nook Industries, WITTENSTEIN, Exlar Corporation, Bonitron и Elwood Corporation.

Motion Analyzer поддържа английски, немски и китайски език, и е съвместим с широка гама от операционни системи за компютри, смартфони и таблети. За защита на данните на потребителите Rockwell Automation използва най-добрите практики в областта на сигурността. Това включва използването на HTTPS / TLS 1.2 протокол за 128-битово криптиране на всички връзки. Инструментът също така разполага с функции на защита в дълбочина, вградени в облак платформата на Microsoft Azure, която е постигнала най-високи нива на международната сертификация и акредитация, включително ISO 27001.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Motion Analyzer  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...